Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; sidebar_generator has a deprecated constructor in /home/munk/public_html/laurus/wp-content/themes/yoga/lib/includes/kaya-sidebar-generator.php on line 29
Nadaljevalni pilates | Laurus Nadaljevalni pilates – Laurus


Nadaljevalni pilates

Ena majhna žogica, prave čudeže delati zna, ko enkrat začuti jo vaše telo, čuvali jo boste kot pravo zlato. Ni je napetosti, ki je razbiti ne zna, ni take slabe volje, da po uporabi žogice ne-bi nasmeh na obraz narisala. Prav čudno čuti se sprostitev ta, kot da lahkota se je v telo naselila, vse napetosti nekje ubila, vaše telo pa tako mehko bo, da se vam domov sploh ne bo mudilo. Boste poskusili?

Naša hrbtenica deluje pod določenimi normativi ukrivljenosti in obremenitev, če jih prevečkrat presežemo pa se le-ti spremenijo. Koliko ste jih na sebi že spremenili vi in kako po načinu hoje ugotoviti poklic posameznika, bomo skupaj ugotavljali na delavnici. Hkrati bomo korektivno postavili še vsakega udeleženca, da bo vsaka hrbtenica po delavnici sproščena in razbremenjena domov odšla.

Komentarji so onemogočeni.