Pilates za nosečnice

Na individualni obravnavi se posvetimo samo vam, vašim potrebam in zahtevam v obdobju nosečnosti in skupaj z vami iščemo individualne rešitve vaših težav, največkrat bolečin v križu ali vratno-ramenskem delu, bolečin v sklepih in splošnega občutka zakrčenosti mišic.
Okolje v katerem delamo, je prijazno in prilagojeno individualni obravnavi s takojšnjo možnostjo uporabe rekvizitov (žoge, palice, valji, trakovi, bloki za razbremenitev, masažne žoge), ki si jih lahko izposodite tudi za uporabo doma. Možnost individualne ure lahko koristite v naših najemnih prostorih v Murski Soboti, Radencih, Gornji Radgoni, Ljutomeru in Lendavi.
Ker smo prilagodljivi in vemo, da se splošno dobro počutje v nosečnosti hitro spreminja, si nas lahko naročite tudi na dom, brez dodatnih potnih stroškov (velja do 30 km v eno smer iz Murske Sobote).

Osnovna ponudba

Naša osnovna ponudba dela z nosečnicami zajema:
•  skeniranje hrbtenice in redno spremljanje stanja le- te;
•  krepitev ali razbremenitev mišic, ki so v nosečnosti najbolj obremenjene;
•  dihalni tehniki;
•  mišicam medeničnega dna;
•  razteznim vajam;
•  prilagojenim programom, kjer je potrebno upoštevati navodila ginekologa.

Potek vadbe

Ker je osnova dobrega počutja in optimalnega funkcioniranja naša hrbtenica, vsaki nosečnici najprej naredimo sken hrbtenice, poiščemo šibke mišične skupine ali nepravilnosti v drži, dihanju, mišičnem tonusu in poiščemo vaje ali prilagoditve v vsakdanjem okolju za dosego čim hitrejše razbremenitve.

Z našo pomočjo lahko poskrbite, da bo vaša nosečnost prijetna in telo pripravljeno na izzive, ki vas čakajo po porodu.

Komentarji so onemogočeni.